Digitale albums!

Foto’s komen nog mooier uit wanneer je het in handen hebt.

Trouwalbums.

De herinnering van jullie bruiloft is mooi, maar met behulp van een prachtig fotoalbum blijft de herinnering nog mooier. Elk pakket is inclusief trouwalbum. Zo snel de foto’s klaar zijn plaats ik deze op een persoonlijke pagina die jullie kunnen bekijken met een wachtwoord. Jullie kunnen hier een selectie maken van de foto’s die jullie het mooist vinden.

De opmaak is fris en open, de foto’s staan centraal en verteld jullie verhaal. Alle albums zijn gevuld met hoogwaardige afdrukken op Fine-art Papier. De zogenaamde lay-flat binding zorgt ervoor dat uw linker- en rechterpagina één geheel vormen. Uw foto’s zullen niet worden onderbroken door een vouw of naad. Voor de cover hebben jullie keuze uit verschillende kleuren linnen, leder of velvet.

Wat is er nu niet leuker dan alle geselecteerde foto’s van de fotoshoot in een mooi album te hebben!

USB-stick!

Bij alle trouwreportages krijgen jullie een unieke USB-stick met alle geselecteerde foto’s. Dus jullie hebben altijd een back-up met de foto’s van jullie grote dag.


OUDER ALBUMS!

Wist je dat je ook ouder of kinder albums kan bestellen!? Dit zijn pocketformaat albums van 15×15 met 20 pagina’s. Ouders vinden dit altijd fantastisch om te krijgen, maar hoe leuk is het dat je kinderen een eigen album hebben van papa en mama op hun trouwdag!