Digitale albums!

Foto’s komen nog mooier uit wanneer je het in handen hebt.

 

Trouwalbums.

De herinnering van jullie bruiloft is mooi, maar met behulp van een prachtig fotoalbum blijft de herinnering nog mooier. Kies je voor een pakket inclusief trouwalbum, dan krijg je van mij een selectie van de beste foto’s van de grote dag in een prachtig digitaal album. Jullie leveren zelf een selectie foto’s aan zodat al jullie mooiste foto’s in het album komen te staan. De opmaak is fris en open, de foto’s staan centraal en verteld jullie verhaal. Alle albums zijn gevuld met hoogwaardige afdrukken op Fujicolor HD Lustre Papier. De zogenaamde lay-flat binding zorgt ervoor dat uw linker- en rechterpagina één geheel vormen. Uw foto’s zullen niet worden onderbroken door een vouw of naad. Voor de cover hebben jullie keuze uit verschillende kleuren linnen, zwart/wit leder of foto op linnenstructuur/fotopapier.

Wat is er nu niet leuker dan alle geselecteerde foto’s van de fotoshoot in een mooi album te hebben!

De tijd van analoge camera’s is geweest. Hoewel de digitale camera’s zo makkelijk zijn, en wij onze foto’s vrijwel overal kunnen terug vinden, vergeten we de foto’s toch vaak af te drukken en fotoalbums te maken. En wanneer is een foto het mooist.. wanneer deze tastbaar is. Ik maak graag een prachtig album met alle mooiste foto’s van jullie. Alle albums zijn gevuld met hoogwaardige afdrukken op Fujicolor HD Lustre Papier.De zogenaamde lay-flat binding zorgt ervoor dat uw linker- en rechterpagina één geheel vormen. Uw foto’s zullen niet worden onderbroken door een vouw of naad.Voor de cover hebben jullie keuze uit verschillende kleuren linnen, zwart/wit leder of foto op linnenstructuur/fotopapier.

USB-stick!

Bij alle trouwreportages krijgen jullie een unieke USB-stick met alle geselecteerde foto’s. Dus jullie hebben altijd een back-up met de foto’s van jullie grote dag. Bij meerder fotoreportages kunt u kiezen voor een pakket inclusief alle geselecteerde foto’s op USB-stick.