BRUILOFTEN

Spreekt mijn fotografiestijl jullie aan en wil je meer weten over mijn werkwijze en tarieven, vul dan het contactformulier in en ik stuur je mijn trouwbrochure.

Elke bruiloft zie ik als maatwerk, ik vind het daarom belangrijk jullie van tevoren te ontmoeten.

We maken eerst een afspraak voor een kennismaking gesprek. Tijdens deze afspraak bespreken wij alle mogelijkheden, laat ik jullie mijn verschillende trouwalbums zien en kijken we of ik de fotograaf ben die de bijzondere momenten op jullie trouwdag mag vast leggen.

De prijzen voor mijn bruidsfotografie beginnen bij €1300,- voor 6 uur fotograferen, incl. een mini trouwalbum van 15×20.

Ben je benieuwd naar de trouwalbums, volg dan deze link.


LOVESHOOT

De fotoshoot zal plaatsvinden op een locatie naar jullie keuze. Dit kan zijn op een plek waar jullie mooie herinneringen aan hebben of gewoon een plek die jullie heel tof vinden. Ik ben erg benieuwd naar jullie ideeën!

De reportage duurt ongeveer 2 uur en kost €260,00. Je krijgt een selectie van alle bewerkte foto’s digitaal toegestuurd. De foto’s komen op een persoonlijke pagina op mijn website voorzien van wachtwoord. Hier kunnen jullie de foto’s bekijken en producten bestellen.

Gaan jullie trouwen en boeken jullie mij als jullie Bruidsfotografe dan krijgen jullie een mooie korting op de Loveshoot.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan gerust contact met me op, dan bespreken we de datum en locatie.


ZWANGERSCHAP & INTIEM PORTRET

Prachtige intieme foto’s van jezelf met of zonder zwangere buik. Foto’s die het mooiste in jou naar boven halen, die puur en echt zijn.

Een Intiem portret of zwangerschap shoot duurt maximaal 1,5 uur. Ik kom graag bij jou thuis of op een mooie locatie die jou aanspreekt.

De investering voor een zwangerschapsshoot of Intiem portret zijn €195,-.

Jouw 25 gekozen bestanden komen op een unieke USB-stick.

Of boek een mini sessie van 45 min voor €130,- en ontvang 10 bestanden die digitaal worden aangeleverd. (bijbestellen is mogelijk)

Heb je interesse? Stuur dan een mail naar info@rebeccagruppenfotografie.nl


REIS & BEDRIJFSFOTOGRAFIE

Bent u geïnteresseerd? Neem dan gerust contact  met mij op voor een vrijblijvende offerte, dan bespreken we uw wensen en de mogelijkheden.


Staat hier niet wat u zoekt, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen!