IK BEN REBECCA

NON- TRADITIONEEL DOCUMENTAIRE FOTOGRAAF

Dit ben ik..

Ik woon samen met mijn grote liefdes Jan en Billie in Hardenberg. Jan en ik zijn sinds 2011 bij elkaar en er staat een bruiloft op de planning! Billie is onze Australian labradoodle en heeft sinds eind 2021 ons gezin compleet gemaakt.

Sinds 2019 zijn mijn zus Nicolien en ik eigenaren geworden van Gruppen, car care clean. Een bedrijf dat mijn ouders 20 jaar geleden zijn gestart als aanvullend bedrijf naast het Autoschadeherstel bedrijf Gruppen.

Ik kan erg genieten van een avondje met vrienden en ben ik dol op eten en mag graag nieuwe smaken ontdekken. Thuis ben ik graag bezig met ons interieur. Ons interieur is een weerspiegeling van wie we zijn, net als mijn fotografie. Qua stijl denk ik soms dat ik in het verkeerde tijdperk ben geboren. Ik hou van retro en vintage en mag ook graag marktjes aflopen op zoek naar mooie items. Van elke reis die we maken probeer ik souvenirs mee te nemen voor thuis, in elke hoek vind je onze herinneringen.

Net als fotograferen is ook reizen iets waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Ik vind het zo bijzonder om verschillende culturen te ontdekken met al hun geschiedenis. Met en kajak, tuk-tuk of een zuurstoftank op de rug de wereld verkennen op zoek naar prachtige natuur en wilde dieren en een camera bij de hand, I love it!

Ik kan heel erg genieten van goede muziek, dansen werkt voor mij bevrijdend en ik probeer elk jaar één festival of 2 mee te pakken.

Sinds ik jong ben heb ik al meer interesse in oude ‘kleur en zwart-wit’ foto’s en vind ik geschiedenis super interessant. Ook kijk ik graag naar films die zich in het verleden afspelen. Dit zie je ook duidelijk terug in mijn werk. Ik wil jullie verhaal vertellen op een natuurlijke en authentieke wijze en herinneringen mee geven waar jullie voor altijd met veel plezier op terug kijken.


Wordpress Photo Gallery