Fotografie heeft mij altijd al gefascineerd. Het begon allemaal met een standaard camera die ik altijd overal mee naar toe nam. Fotoshoots met vriendinnen, feestjes en vakanties.

In 2008 ging ik voor het eerst voor langere tijd op reis naar Azië. Wat genoot ik ervan om foto’s te maken van de mensen, de verschillende culturen en de bijzondere natuur.

Toen ik thuis kwam en een mooi boek maakte had ik al snel door dat het tijd werd voor een goede spiegelreflex camera om de onderwerpen er nog beter te laten uitspringen. Sindsdien is mijn fotografie veranderd in kiekjes van vrienden naar mooie plaatjes van alles wat ik maar bijzonder vind.

In 2014 ben ik de basisopleiding bij de Fotovakschool gaan doen om te verdiepen in de soorten fotografie. Dat zelfde jaar ben ik gaan fotograferen op bruiloften van vrienden  om te kijken of dat bij mij past, net als zwangerschapsshoots, gezinsreportages en bedrijfsfotografie, zo snel ik de kans had ging ik het proberen.

 

rebecca-gruppen

En hier zijn we dan!!

Super blij dat ik van mijn passie mijn werk heb kunnen maken en het mooiste is het enthousiasme van mijn klanten wanneer ze de foto’s ontvangen.

Ik hou ervan om mooie ongedwongen foto’s te maken. De sfeer, details en emoties vind ik het belangrijkste. Het draait allemaal om jullie, wie jullie zijn en  wat jullie voelen en dit probeer ik zo mooi mogelijk vast te leggen.

Sinds mei 2012 woon ik samen met mijn partner Jan, samen hebben we een gezellig huisje in Hardenberg. We vinden het erg leuk om met onze vrienden op te trekken, maar we mogen ook graag lekker thuis op de bank van ons huisje genieten. Als het even kan gaan we graag op reis. Ik hou ervan om verschillende culturen te ontdekken, mooie naturen en een stukje geschiedenis op te zoeken, maar niet zonder mijn camera.

Wil je meer weten over de verschillende fotografiediensten kijk op Loveshoot, BruidsfotografieBedrijfsfotografie, Reisfotografie of Zwangerschapsfotografie of wil je meer foto’s zien ga dan naar de Galerij